Primaire tabs

Huurders op Groen

Bijeenkomst Huurders op Groen

Hoe kun je bewoners bereiken met een groene boodschap en hoe stimuleer je hen om groener te leven? Die vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst 'Huurders op Groen' die door de Groene Huisvesters en vereniging GDO op 5 oktober wordt georganiseerd. Deze bijeenkomst is gericht op woningcorporaties en huurdersverenigingen. 

Het ochtenddeel (10.00 - 11.30) is een webinar waarin onder andere een voorbeeldproject wordt gepresenteerd. 's Middags (13.00 - 14.30) openen een aantal NME Centra, waaronder het CNME in Het Groene Huis in Amersfoort, hun deuren voor een middagexcursie. 
Doel van die excursie is onderlinge kennismaking en het verkennen van mogelijkheden om samen te werken. In Amersfoort zijn naast het CNME ook vertegenwoordigers van de gemeente Amersfoort en het newerk Amersfoort Rainproof aanwezig. Ook zijn lokale NME Centra van andere gemeenten uitgenodigd om deel te nemen. Er is onder andere een rondleiding door Het Groene Huis en naar de klimaatbestendige voorbeeldtuinen en een presentatie van het project Huurders op groen van vereniging GDO, Groene Huisvesters, Woonbond en SME Advies.

Info en aanmelden
Bekijk voor meer informatie het programma van het webinar en de flyer van de middagexcursie
Aanmelden is verplicht, via de Aedes website 

5okt 
5okt

Dit gaat over een rainproof

BuurtBuurt

Labels

Category: 

En dit moet ook rainproof

Praat mee