Het team

Ben je benieuwd wie er werken aan het Rainproof maken van de stad? Maak hier kennis met ons team. Natuurlijk komen we ook graag naar jou toe om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met elkaar zijn we Rainproof!

Het team:

Amersfoort Rainproof, dat zijn jij, wij, gemeente en alle andere Amersfoorters samen. We hebben een doel: Amersfoort bestand maken tegen de steeds vaker voorkomende hoosbuien, hitte en droogte.

In Amersfoort hebben groene organisaties en ondernemers zich verenigd in het Netwerk Steenbreek Amersfoort met als doel particuliere tuinen te vergroenen.

Guido van Beek is lid van het Kernteam van het Netwerk Steenbreek Amersfoort. Als Tuinman 3.0 is Guido Regenwatercoach en adviseert hij over klimaatbestendig tuinieren en groene daken.

Marieke van der Zeijden is lid van het Kernteam van het Netwerk Steenbreek Amersfoort. Marieke heeft het project Sociaal Tuinieren opgezet en houdt de website van het netwerk bij.

Fokke de Jong is coördinator van, en lid van het Kernteam van het Netwerk Steenbreek Amersfoort.

Dimitri van Dam is beleidsadviseur van het Waterschap Vallei en Veluwe, en lid van het Kernteam van het Netwerk Steenbreek Amersfoort.